Johnson & Johnson Family of Diabetes Companies.

Animas is onderdeel van de Johnson & Johnson Diabetes Care Companies.

Met de gezamenlijke visie van ‘een wereld zonder beperkingen te creëren voor mensen met diabetes’ hebben de Johnson & Johnson Diabetes Care Companies de kennis en expertise van de farmaceutische, medisch instrument- en consumentbedrijfstakken gebundeld om het leven van mensen met diabetes te verbeteren door uitgebreide diensten, instrumenten, diagnostiek en behandelingen aan te bieden.

Onderlinge samenwerking.

Deze onderlinge samenwerking tussen Johnson & Johnson-bedrijven (Janssen, LifeScan, Animas en het Johnson & Johnson Diabetes Institute) vormt de basis voor de voortdurende inspanningen van het bedrijf om te voldoen aan de behoeften van mensen met diabetes over de gehele zorglinie. Vandaag de dag bereiken de Johnson & Johnson Diabetes Care Companies wereldwijd meer dan 10 miljoen mensen met diabetes.

Animas.

Animas Corporation, fabrikant van insulinepompen, richt zich op het vereenvoudigen van diabetesregulering door productinnovatie, uitzonderlijk goede klantondersteuning en educatieve programma’s op maat.

We streven ernaar de kwaliteit van leven van de patiënten te verbeteren en de langetermijnmorbiditeit van de ziekte te verminderen.

Animas heeft zijn hoofdkantoor in Chesterbrook, Pennsylvania, en heeft distributiepunten in 20 landen wereldwijd. Animas werkt constant aan de verbetering van de diabetesregulering om aan de behoeften van de patiënt tegemoet te komen.

LifeScan.

LifeScan heeft een geschiedenis van 30 jaar ervaring in dit ziektegebied en is een toonaangevende leverancier van zelfregulerende bloedglucosemetersystemen. De onderneming, opgericht in 1981, heeft momenteel meer dan 2.500 medewerkers in dienst, en is in meer dan 74 landen over de hele wereld actief. LifeScan breidt momenteel uit in Europa. Het mondiale hoofdkantoor van LifeScan bevindt zich in Wayne, Pennsylvania, en het Europese hoofdkantoor staat in Zug, Zwitserland.

Sinds de oprichting is LifeScan erop gefocust mensen met diabetes te helpen een leven te leiden zonder beperkingen. De belangrijkste productlijn bij LifeScan is een uitgebreid assortiment bloedglucosemeters die worden gebruikt door honderdduizenden mensen met diabetes en ook worden aanbevolen door artsen, apothekers en diabetesverpleegkundigen wereldwijd. Producten voor bloedglucosemonitoring omvatten een volledig systeem voor het meten en tonen van testresultaten – alle bedoeld om de patiënt een geïntegreerde manier te bieden voor de regulering van hun diabetes.

Janssen.

De Janssen Pharmaceutical Companies of Johnson & Johnson houden zich bezig met het voldoen aan en oplossen van de belangrijkste medische behoeften van deze tijd op het gebied van oncologie, immunologie, neurowetenschappen, infectieziekten en cardiovasculaire en metabole ziekten.

In onze bedrijfstak valt er geen tijd te verliezen. Gedreven door onze belofte aan patiënten ontwikkelen we innovatieve producten, diensten en gezondheidszorgoplossingen waarmee mensen over de gehele wereld worden geholpen.

Janssen zet zich voortdurend in voor onderzoek naar de preventie en behandeling van metabole ziekten, zoals type-2-diabetes. Wij ontwikkelen innovatieve gezondheidszorgoplossingen, waardoor het leven voor patiënten significant verbetert. We werken aan een uitgebreide benadering van de diabeteszorg en hebben een insulineonafhankelijke manier ontwikkeld om de glycemische regulering bij volwassen patiënten met type-2-diabetes te verbeteren.

Johnson & Johnson Diabetes Institute.

Overzicht en Oprichting.

Het Johnson & Johnson Diabetes Institute heeft een innovatieve kijk op professionele educatie op het gebied van diabetes. Het Institute is een gezamenlijke leeromgeving, bestaande uit een online-onderdeel en wereldwijde professionele educatieve activiteiten en faciliteiten. Het doel van het Institute is zorgverleners de gelegenheid te bieden van docenten en van elkaar te leren, en daarmee de diabeteszorg op een hoger peil te brengen.

Het Johnson & Johnson Diabetes Institute behandelt een groot aantal educatieve onderwerpen, speciaal toegespitst op een land of regio. Belangrijke onderwerpen voor educatie worden vastgesteld door samen te werken met toonaangevende diabetesorganisaties, nationale gezondheidsinstellingen en zorgverleners. Normaal gesproken omvatten de cursussen die worden aangeboden training in innovatieve praktijkmodellen en moderne diabetestechnologieën, implementatie van beproefde richtlijnen/bestaande diabetestools voor het oplossen van patiëntproblemen en strategieën voor gedragsveranderingen.

Het Johnson & Johnson Diabetes Institute is in 2007 opgericht en biedt interactieve educatieve mogelijkheden met behulp van diverse digitale platformen.

Missie en waarden.

De missie van het Johnson & Johnson Diabetes Institute is het verbeteren van het paradigma van de diabeteszorg, dat een transformatie inhoudt van de regulatie van diabetes naar beheersing van diabetes. Dit doen wij door geavanceerde training in diabeteszorg aan te bieden aan zorgverleners.