Waarom is Animas anders?

Wij beloven verder te gaan dan anderen.

Onze prestatiebelofte.

Velen van ons hebben zelf diabetes, of hebben familieleden met diabetes. Daarom denken we vaak na over wat we het liefst willen en het hardst nodig hebben om een zo goed mogelijk leven te leiden met diabetes. Eén punt komt daarbij steeds naar voren: prestatie.

Prestatie.

Dit is een groots en opvallend woord dat doorgaans wordt gebruikt voor atleten, musici en sportauto’s. Maar bij ons geldt het concept ‘prestatie’ voor iedereen. Het betekent dat u in staat bent om in alle vrijheid het beste uit elke dag te halen, ongeacht wat u gaat doen.

Alle middelen die u nodig hebt.

icons

De Animas® Vibe® insulinepomp is één deel van de prestatieformule. Het andere deel zijn de mensen achter de pomp. Met andere woorden, wij! En wij zetten die extra stap met de belofte dat wij alle middelen leveren die u nodig hebt om zo goed mogelijk te presteren.

We bieden u coaches en specialisten, zodat u volledig op de hoogte bent van alles wat u dient te weten voor een goed leven met een pomp. We brengen u in contact met ervaren pompgebruikers in soortgelijke situaties, zodat u uw ervaringen met elkaar kunt delen.

En dit alles om het leven met een pomp zo eenvoudig mogelijk te maken:

U krijgt onze volledige aandacht als u vragen hebt.

De overstap naar een pomp bestaat uit drie fasen: besluiten om een pomp te gaan gebruiken, de overstap naar het pompen en ten slotte ... een volwaardige pompgebruiker worden.

Bepaalde vragen komen op verschillende momenten aan de orde. Wij staan klaar om deze vragen te beantwoorden, waar en wanneer u maar wilt.

Onze inspanningen om met tegenslagen om te gaan.

Het leven staat nooit stil en geen dag is hetzelfde. Sommige van die veranderingen zijn van invloed op uw pompinstellingen. Een voorbeeld daarvan zijn hormonale veranderingen tijdens de puberteit, of het gaan beoefenen van een nieuwe, intensieve sport. Het goede nieuws is dat uw Animas® pomp met u mee verandert. En wij zijn er om u te helpen.

Back-up als u het nodig hebt.

Vakanties zouden stressvrij moeten zijn. Van onze kant uit kunnen we u helpen door u een reservepomp mee te geven als u op reis gaat. Mocht u ons echter nodig hebben terwijl u weg bent, dan neemt u contact op met uw Animas pompleverancier in Nederland.